Witam wszystkich.
Rewelacyjna skrzynia, też chcę mieć coś takiego!
Co do rurek z olejem - spróbuj je napełnić żelem, najlepiej podgrzanym, wtedy ławiej będzie wymieszać z opiłkami. Po ostygnięciu opiłki nie powinny opaść.
Wysłany: 19 Gru 2008 12:51
Wiem, że ostatni post był juz rawie rok temu w tym temacie, niemniej jednak chciałem tylko napisac, że znalazłem budę kolegi w sieci : http://blog.makezine.com/...nk_cooling.html
Ku chwale M-P .
Pozdrawiam
P.S. (jesli moderatorzy jednak uznają moje działania za archeologię, to proszę o usuniecie postu )
Ha, żeby tylko tam. Jak by sie troche poszukało to wzmianki na wielu stronach można znaleźć. Garść linków niżej. Aha i w jakiejś gazecie dla komputerowców NEXT też było pare zdjęć i opis. Największą bekę mam z tego jak ludzie z zagranicy piszą w artach że jestem z Rosji hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum